Primăria Târgu Secuiesc și SC. Assa Divi SRL organizează, în luna mai, cea de-a VI-a ediție a expoziției și târgului de plante ornamentale. Cei interesați să participe ca expozanți se pot înscrie încă.

Cea de-a VI-a ediție a expoziției și târgului de plante ornamentale va avea loc în perioada 15-18 mai (a.c.),  în parcul Molnár Józsiás din Târgu Secuiesc. Potrivit organizatorilor, până în prezent, au anunțat participarea expozanți din județele Covasna, Harghita și Mureș, dar și din Ungaria. Vizitatorii vor putea vedea și cumpăra diverse plante ornamentale, mobilier de grădină, precum și echipamente și unelte pentru întreținerea grădinilor.

Cei interesați să participe ca expozanți (florării sau producători, comercianți de accesorii, unelte și echipamente ce țin de horticultură), se pot înscrie încă. Informații privind modalitatea de înscriere, precum și alte detalii pot fi obținute telefonând la numărul +40 744 343 092, persoană de contact – Török Barna.

În cadrul evenimentului vor avea loc diverse programe adresate copiilor și nu numai.

Expoziția poate fi vizitată pe baza biletului de intrare. Potrivit organizatorilor, există trei tipuri de bilete: bilet pentru adulți- ce are prețul trei lei, bilet pentru copii și pensionari – care costă doi lei și bilet de familie – pentru doi adulți și doi- trei copii – cu prețul de șase lei.

Informații suplimentare în legătură cu expoziția și târgul de plante ornamentale pot fi aflate și accesând linkul http://kezdi.ro/kezdivasarhely/index.php?option=com_content&view=article&id=2912%3Adisznoeveny-kiallitas-es-vasar-kezdivasarhelyen&catid=47%3Akoezelet&Itemid=75&lang=ro.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail