În baza planului de actiune pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare Sfintelor sărbători de Paşti, poliţiştii din cadrul Serviviului de Investigare a Fraudelor au acționat, în perioada 01-07 aprilie a.c., în vederea combaterii infracţionalităţii de natură economic şi asigurarea unui climat de legalitate a mediului de afaceri.

Poliţişti specializaţi au efectuat controale în pieţe, târguri şi oboare, au verificat 69 de agenți economici de pe raza județului Covasna.

  În urma verificărilor efectuate, specialiştii din cadrul serviciului de Investigare a fraudelor Covasna  au constatat 21 de infracțiuni, dintre care 5 infracțiuni de evaziune fiscală și 16 infracțiuni de altă natură, prevăzute în codul penal sau în legi speciale. Cu ocazia controalelor efectuate  au fost constatate  23 de contravenții şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale  în valoare de 62.500 lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat mărfuri în valoare de 5.105 lei.

Activitățile vor continua zilnic, până la data de 19 aprilie a.c.

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail