În săptămâna 7 – 11 aprilie 2014 are loc  cea de- a V-a ediţie a acţiunii „ Săptămâna familiei, săptămâna fără TV”.

Concepută şi demarată începând din anul 2010 de către Asociaţia Zibo Help, prin intermediul portalului Zibo.ro, acţiunea „ Săptămâna  familiei, săptămâna fără TV” s-a dovedit o reuşită încă de la prima ediţie, având un impact important în rândul profesorilor, elevilor şi părinţilor.

Datorită implicării reprezentanţilor celor peste 250 muzee, grădini zoologice şi botanice partenere, a bibliotecilor judeţene şi în special a miilor de şcoli participante, „Săptămâna familiei, săptămâna fără TV” a ajuns in acest an la cea de a V-a ediţie, o EDIŢIE JUBILIARĂ.

Şi în acest an , Muzeul Național Secuiesc anunță că pune  la dispoziţia profesorilor şi şcolilor interesate BILETUL de INTRARE GRATUITĂ pentru elevi, în data de 9 aprilie 2014, la muzeele, grădinile zoologice şi botanice partenere.

Biletul se poate descărca de la adresa:

http://www.zibo.ro/mallul-copiilor/sponsor/Saptamana-familiei-saptamana-fara-TV-editia-a-Va-787

Reprezentanții muzeului precizează că un bilet este valabil pentru o clasă de elevi. După descărcarea biletului, pentru validare şi programarea vizitei, cei interesați sunt rugați să consulte lista de muzee, grădini zoologice şi botanice ce oferă INTRARE GRATUITĂ în 9 aprilie 2014.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail