Brutăria „Diószegi” din Sfântu Gheorghe a fost premiată la cea de-a VI-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale „GastroPan” ce a avut loc zilele trecute, la Braşov.

Expoziţia internaţională de Soluţii şi Tehnologii pentru Panificaţie, Cofetărie, Gelaterie, Ciocolaterie, Cafea şi Alimentaţie Publică- „Gastropan”, a avut loc în perioada 4-6 aprilie, la Braşov. Brutari, cofetari şi bucătari au participat la concursurile organizate în cadrul evenimentului. Secţiunile competiţionale au fost următoarele: secţiunea „Cofetărie”- categoria „Decorare tort” (produsul clasat pe locul I purtând titlul de „Tortul anului 2014”) şi categoria „Creaţie artistică în cofetărie”; secţiunea Panificaţie- Patiserie –cu categoriile „Pâinea anului 2014 în România”; „Creaţie Artistică din Aluat de Panificaţie”; „Produse de Patiserie”; secţiunea Gastronomie– cu categoriile „Sculptură în fructe şi legume”; „Montare platouri preparate reci” şi secţiunea „Gelaterie” (produsul clasat pe locul I purtând titlul „Îngheţata Anului 2014”).

Brutăria „Diószegi” din Sfântu Gheorghe a participat şi anul acesta la concursurile desfăşurate în cadrul Expoziţiei Internaţionale Gastropan şi a obţinut premiul I la două dintre categoriile competiţionale:

„Au fost foarte mulţi participanţi. Noi am câştigat locul I la „Creaţie artistică” (secţiunea Panificaţie – Patiserie)-  cu o creaţie din pâine – cu tematica „Viaţa la sat” şi am obţinut locul I şi la „Creaţie artistică în cofetărie” –la torturi”, ne-a spus ieri patronul Brutăriei, Diószegi László.

Brutăria „Diószegi” a participat la cinci dintre cele şase ediţii ale GastroPan, obţinând diverse premii.

Expoziţia GastroPan a fost organizată Boro Info SRL, Revista Brutarul, Revista Gastronomia. Concursurile au fost organizate de Asociația Specialiștilor din Panificație și Gastronomie PanGastRo. Evenimentul a fost susţinut de mai mulţi parteneri. Informaţii suplimentare pot fi obţinute accesând site-ul www.gastropan.ro.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail