În perioada 4-6 aprilie, s-a desfășurat cel de-al 16-lea Congres al Districtului în preformare  KIWANIS ROMÂNIA. Evenimentul, organizat anual în județul din care provine guvernatorul Kiwanis din acea perioadă, a avut loc de data aceasta în localitatea Covasna.

 Ajuns la cea de-a 16-a ediție, Congresul Districtului în preformare Kiwanis România a avut loc zilele trecute în localitatea Covasna, Guvernatorul Kiwanis România 2013-2014, fiind domnul Tribel Istvan. La eveniment au fost prezente 11 cluburi Kiwanis din țară, iar Federaţia Europeană KIEF a fost reprezentată la cel mai înalt nivel de către preşedintele în exerciţiu MARIE JEANNE BOUTROY şi preşedintele ales -VINCENT SALAMBRIER.

Congresul a fost organizat de Federația Cluburilor Kiwanis din România și susținut de Consiliul Judeţean Covasna, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe și Consiliul Local Covasna. Organizatorii transmit mulțumiri staff-ului de la Hotel ”Clermont”-Covasna pentru ospitalitatea şi sprijinul de care au dat dovadă în organizarea acestui eveniment.

Kiwanis se definește ca fiind un club alcătuit din voluntari, ”responsabili și de bună credință care doresc să construiască împreună o comunitate umană mai bună,” ajutându-i pe copiii care au nevoie de sprijinul Kiwanis.

În anul kiwanian 2012-2013 cluburile Kiwanis au fost alături de 6.100 de copii, valoarea sprijinului acordat constând în 326500RON, 14000 Euro, 18900 Dolari și 5623 ore de voluntariat.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail