Conducerea Partidului Democrat Liberat (PDL) Covasna susţine că întâmpină dificultăţi financiare ce îngreunează deplasarea membrilor săi la cele două mitinguri la care vor participa membrii PDL din toată ţara.

Codruţ Opaiţ, preşedintele PDL Covasna doreşte să aducă la cunoştinţă locuitorilor judeţului, că PDL Covasna se va alătura celorlalte filiale PDL din toată ţara pentru a milita împotriva guvernului Ponta. Programul protestatarilor va începe în data de 22 martie, la ora 11:00,  şi va avea ca destinaţie Prefectura judeţului Cluj, unde vor depune o petiţie în care se va cere demisia guvernului Ponta. „Noi ne-am dori să fie o prezenţă cât mai mare din partea judeţului Covasna, dar am avut nişte dificultăţi legate de costurile de transport, dar vom merge probabil cu maşini personale, aproximativ 20 de maşini, adică vreo 100 de oameni. Dacă am avea cinci autocare pe toate le-am umple, pentru că sunt membri care vor să meargă, dar membrii noştri nu sunt oameni bogaţi, care nu îşi permit să ţină partidul cu toate cheltuielile la evenimentele astea, şi atunci trebuie să apelăm la sponsorizări. E adevărat că preşedintele ne mai ajută, dar şi el are o limită.(…)  Acest miting se doreşte a fi cel mai mare miting de după revoluţie unde vor fi aproximativ 23-24.000 de oameni”, a declarat Opaiţ.

PDL va mai organiza o întălnire a membrilor, ce va avea loc pe 30 martie în Bucureşti la Sala Palatului. Scopul acestei întâlniri este lansarea şi promovarea candidaţilor care doresc să ocupe un post de europarlamentar. La eveniment vor lua parte preşedintele Partidului Popular European, Joseph Daul  şi preşedintele PDL din Moldova, Vlad Filat.

Maricela Dan

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail