Atmosferă frumoasă la lansarea pentru europarlamentare a celui mai de succes tânăr politician din Sfântu Gheorghe, Emil Pantelimon, liderul Tineretului Naţional Liberal din judeţul Covasna. În seara de luni, 10 martie, Restaurantul Bastion din centrul municipiului Sfântu Gheorghe a fost gazda unui eveniment special, care a cuprins prezentarea echipei, a temelor de campanie şi o dezbatere pe tema educaţie informală – inovaţie în formarea profesională şi impactul politicilor europene în viaţa comunităţii.

Emil Pantelimon a insistat pe cei trei piloni importanţi ai candidaturii sale: educaţie, cultură, voluntariat, totul din perspectivă locală, regională, naţională, dar mai ales europeană. Alături de Emil Pantelimon, au luat cuvântul oamenii din echipa de campanie: preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, consilierul local Mădălin Guruianu, prof. univ. dr. Cziprian Lorand şi dna Marilena Profiroiu, jurist. Toţi cei trei au vorbit despre experienţele lor ca şi consilieri informali ai tânărului candidat, recomandându-l cu mare şi dragă inimă.

Joi, concert Felicia Filip şi Anton Niculescu la Arcuş

 

Aproximativ 100 de persoane au asistat şi urmărit cu interes gândurile şi aspiraţiile lui Emil Pantelimon, care, în încheiere, a anunţat următorul şi cel mai important eveniment din actuala campanie a sa în cadrul concursului „10 pentru Europa” a Tineretului Naţional Liberal: o serată culturală cu un recital Felicia Filip. Joia aceasta, de la 6 seara, în generosul cadru de la Castelul din Arcuş, reputata soprană internaţională va veni să cânte pentru susţinerea candidaturii lui Emil Pantelimon pentru alegerile europarlamentare, iar alături de domnia sa ne vor onora cu prezenţa violonistul Anton Niculescu şi maestrul Cristian Mihăilescu, ultimul fiind un alt consilier esenţial în actuala campanie pentru Emil Pantelimon.

Cu certitudinea că cetăţenii vor observa asemenea paşi spre o politică credibilă, cu candidaturi asumate şi susţinute de oameni importanţi din comunitate şi nu numai, vă asigurăm de determinarea liberalilor din Sfântu Gheorghe pentru promovarea normalităţii şi bunăvoinţei în politică şi nu numai.

Echipa de campanie

EMIL PENTRU EUROPA

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail