Atleţii  Clubului Sportiv Municipal (CSM)  Sfântu Gheorghe  au obţinut rezultate remarcabile la Campionatele naţionale  pentru seniori si tineret  care s-au desfăşurat  în sala Complexului  Sportiv Naţional Lia Manoliu din Bucureşti, la sfârşitul săptămânii trecute.

Astfel, Florin Purcea a devenit campion  naţional la proba de 400 metri seniori,  cu timpul  de 49:23,  în timp ce colegul acestuia, Iulian Ganciu,  a reuşit să obţină titlul de campion  naţional la tineret şi pe cel de vice-campion naţional la seniori în proba  de 800 metri,  pe care a încheiat-o cu timpul de 1:52,01, şi, totodată s-a clasat   pe locul III la tineret  1500 metri, cu timpul de 3:55,28.  Şi Cosmin Trofin s-a întors  acasă cu o  medalie de bronz  pe care a obţinut-o la tineret,  în proba de 800 metri, cu timpul de 1:53,68.

Atleţii CSM Sfântu Gheorghe- Florin Purcea, Iulian Ganciu, Cosmin Trofin şi Bogdan Cernescu au participat, pentru prima dată,  la ştafeta 100 x4 seniori, probă în care au reuşit să se calseze pe locul V. „Băieţii sunt capabili de mai mult; ne pare rău că am pierdut medalia la ştafetă, dar zic că în vară  vom reuşi” a declarat antrenoarea  Révész Katalin.

Aceasta  a menţionat că în perioada 21-22 februarie a.c. Florin Purcea va participa la Balcaniada de atletism ce va avea loc la Istanbul,  în timp de Cosmin Trofin va concura  la campionatele naţionale de sală juniori 1 care se vor desfăşura în perioada  21 – 23 februarie  a.c., la Bucureşti,  după care  va participa la Trialul  organizat  în Ucraina.

„Şi pe această cale transmit felicitări sportivilor şi antrenoarei lor, pentru rezultatele foarte bune  obţinute la aceste campionate” a declarat directorul CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia.

M.G.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail