Cele  două pârtii  de schi  din staţiunea Şugaş Băi  se pregătesc  să primească schiorii dornici de adrenalină,  din clipă în clipă, imediat ce temperatura ambientală va mai scădea  cu câteva grade, pentru ca totul să fie pus în funcţiune, inclusiv tunul de zăpadă artificială.

Directorul  Bazei de agrement de la Şugaş Băi, Nagy Zoltan, ne-a spus că dacă temperaturile se vor menţine la cel puţin -4 grade, începând de săptămâna viitoare  vor  începe  amenajarea  pârtiilor. „Suntem pregătiţi pentru sezon, însă trebuie să fie o temperatură mai scăzută pentru a face zăpadă artificială, aşa că mai aşteptăm câteva zile ca să îngheţe pământul” a declarat acesta. 

La Şugaş Băi există două pârtii amenajate pentru schi cu lungimea de 560 de metri, respectiv 250 de metri.  Programul de funcţionare a pârtiilor va fi la fel ca anul trecut: de luni până joi între orele 15:00-20:00, vineri între 15:00-21:00, iar sâmbătă şi duminică de la 9:00 până la 21:00, urmând ca în vacanţa de iarnă să se menţină programul de weekend pe tot parcursul săptămânii. În perioada sărbătorilor de iarnă – pe 24, 25, 31 decembrie şi 1 ianuarie- pârtiile vor fi închise.

D.M.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail