În data de 18 octombrie (a.c.) va avea loc deschiderea stagiunii 2013- 2014 a concertelor simfonice. Abonamentele se pot achiziționa începând de astăzi, de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale din Sfântu Gheorghe.

Potrivit unui comunicat de presă emis vineri de reprezentanții primăriei, în această stagiune, concertele vor avea loc în zilele de 18 octombrie (a.c.), 15 noiembrie (a.c.), 11 decembrie (a.c.), dar și în cursul anului viitor, în 24 ianuarie 2014, 21 februarie, 15 martie, şi 9 mai.

„În acest sezon vor avea loc concertele Orchestrelor de Cameră Georgius şi din Miercurea Ciuc, ale Filarmonicii din Braşov, ale corurilor şi orchestrelor Liceului de Artă „Plugor Sándor”, cât şi concertul de orgă al lui  Varnus Xavér – acesta fiind surpriza stagiunii, având-o invitată pe Szulák Andrea. Ceea ce este special la această producţie este faptul că aici se întâlnesc, într-un mod surprinzător, jazz-ul şi muzica extraordinară a lui  Johann Sebastian Bach”, se arată în comunicatul de presă.

Conform sursei citate, abonamentul pentru elevi este de 60 de lei și 120 de lei pentru adulţi, iar preţul abonamentelor de grup este de 500 de lei, acestea fiind gândite pentru grupuri de câte zece elevi. Prin aceste abonamente cu reducere se doreşte stimularea elevilor de a fi mai deschişi pentru muzica clasică.

Abonamentele pot fi cumpărate începând de astăzi, de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale, din Piaţa Libertăţii nr 1, Sfântu Gheorghe, programul Biroului  fiind următorul: de luni până joi, între orele 11,00 – 16,00; vineri, în intervalul orar 11,00 – 13,00, iar înainte de spectacole, cu o oră.

 

M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail