Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), a declarat că susţine proiectul de lege privind descentralizarea, apreciind că va contribui la realizarea unui „stat mai eficient şi mai competitive”.

„Cred că este un proiect bun (…), aştept să îl văd şi în practică. Cred că e un pas important în direcţia eficientizării administraţiei publice locale, judeţene şi naţionale, (…) la formarea unui stat mai eficient şi mai competitiv. Sunt de acord cu proiectul, l-am studiat, dar e important să se aloce şi fondurile necesare pentru funcţionare cel puţin la nivelul din 2013, pentru că apoi, probabil, autorităţile locale vor reforma acest sistem şi va funcţiona mai eficient şi cu mai puţine costuri”, a afirmat, ieri, primarul din Sfântu Gheorghe.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat recent că proiectul de lege privind descentralizarea este în dezbatere, documentul urmând să fie prezentat în USL şi premierului Victor Ponta după ce va fi discutat cu primarii şi cu preşedinţii consiliilor judeţene.

 

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail