În perioada 30.09-04.10.2013, la nivelul judeţului Covasna se derulează a 8-a ediţie a „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”.

În cadrul acestei campanii, ziua de vineri, 04 octombrie  este dedicată siguranţei rutiere. Pe lângă expunerile cu caracter preventiv adresate elevilor, dorim să desfăşurăm câteva acţiuni în locuri publice, adresate tuturor participanţilor la trafic:

  1. O acţiune la intersecţia D.N. 11 şi D.N. 12, pe raza localităţii Chichiş, în cadrul căreia un număr de 5 elevi voluntari vor purta pancarte cu mesaje de atenţionare adresate conducătorilor auto şi pasagerilor acestora. Acţiunea se află la a 3-a ediţie, bucurându-se de succes în anii trecuţi, şi se va desfăşura între orele 14.30 – 16.00.
  2. O acţiune în cadrul căreia vor fi derulate aplicaţii practice cu ajutorul unui simulator de impact, pus la dispoziţie de Autoliv. Acţiunea îşi propune să atragă atenţia tuturor participanţilor la trafic, în calitate de conducători auto sau pasageri, asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă. Activităţile se vor derula în centrul mun. Sf. Gheorghe, între orele 16.00 – 18.00.

Vă aşteptăm cu drag să luaţi parte la aceste activităţi.

 

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail