Drumul Judeţean 114 de pe raza localităţii Sânzieni s-a surpat pe o porţiune de aproximativ 250 de metri, în cursul zilei de luni, urmare a ploilor abundente. Datorită existenţei riscului producerii unor evenimente rutiere, circulaţia în zonă a fost deviată pe un drum vicinal care este semnalizat corespunzător prin indicatoare rutiere.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin, a declarat că  în cursul zilei de ieri precipitaţiile sub formă de ninsoare au provocat condiţii dificile de trafic pe Drumul Naţional 2D pe raza localităţii Ojdula către Focşani şi pe Drumul Naţional 11 pe raza localităţilor Breţcu – Oituz. Pe cele două tronsoane de drum circulaţia s-a desfăşurat în condiţii de iarnă, datorită stratului considerabil de zăpadă care s-a depus pe carosabil. Potrivit Agerpres, directorul Direcţiei Drumuri Naţionale Covasna, Mihail Anton Stoican, a declarat că au intervenit cu utilajele de deszăpezire pe Drumul Naţional 2D, care ieri, la amiază,  a fost închis circulaţiei rutiere între localităţile Ojdula (judeţul Covasna) şi Tulnici (judeţul Vrancea) din cauza ninsorii. El a menţionat că în total au fost mobilizate opt utilaje de deszăpezire şi s-a intervenit cu materialele antiderapante aflate în rezerva instituţiei.

Participanţilor la trafic le este recomandat să-şi echipeze  autovehiculele corespunzător  sezonului rece, înainte de a pleca la drum.

M.D.C.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail