Programul special „Vacanţe la ţară”, derulat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural ANTREC, revine.  Ediția de toamnă a acestuia va începe duminică, 15 septembrie.

În perioada 15 septembrie 2013 – 25 octombrie 2013 se va desfăşura cea de-a XXI-a ediţie a Programului Special „Vacanţe la ţară”. Ca în fiecare an, acesta este iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC România  şi se adresează tuturor categoriilor de turişti, care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând, vor putea servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta. Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – ANTREC România, www.antrec.ro, tariful pentru cazare în cameră dublă, la pensiuni de două  margarete, este de 175 lei/ persoană; pentru pensiuni de 3 şi 4 margarete tariful este de  225 lei/ persoană, iar pentru cazare la o pensiune de 5 margarete prețul este de 290 lei/persoană.

Pe site se precizează că în tarif sunt incluse cinci nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. Informații privind filialele ANTREC și pensiunile înscrise în program pot fi aflate accesând site-ul ANTREC, www.antrec.ro. Și pensiuni din județul Covasna figurează ca înscrise în program.

A.A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail