Miercuri dimineaţă, în jurul orei 07:50, pe strada Kos Karoly din municipiul Sfântu Gheorghe s-a produs un accident uşor de circulaţie. În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului s-a stabilit că numitul B. P. I., în timp ce conducea un autoturism din direcţia străzii Fabricii către strada Ţigaretei, a pierdut controlul autovehiculului şi a lovit cu partea din faţă un indicator rutier, după care s-a izbit de un copac situat pe spaţiul verde.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, acestuia i s-au recoltat şi două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita prevăzută de lege şi vătămare corporală din culpă.

 

 

IPJ COVASNA

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail