Cei care îşi cumpără pachete de vacanţă în locaţiile înscrise în programul „Zile gratuite de vacanţă” până în 15 iulie, sau în perioada sau 15 –31 august (a.c.), pot primi cadou câteva  zile în plus.

 

Programul „Zile gratuite de vacanţă” lansat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) se desfăşoară în perioada15.06-15.07 sau 15.08-31.08. Programul se desfăşoară exclusiv prin agenţiile de turism membre ANAT din ţară. Cei care vor cumpăra 5 zile de concediu în perioadele menţionate ar putea primi încă una sau două nopţi gratuite de cazare, fără a plăti în plus.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul  ANAT,  biletul de vacanţă poate fi cumpărat numai cu plata integrală, prin intermediul agenţiilor de turism membre ANAT din ţară. Conform aceleiaşi surse, orice modificare a rezervării anulează reducerea.

„Zile gratuite de vacanţă” face parte din proiectul „Vacanţă în ţara mea. 2010 – Anul ofertelor speciale”, proiect care reuneşte mai multe campanii promoţionale distincte, printre care: „Înscrieri timpurii”, „Mini- preţuri de vacanţă”
Toate ofertele si programele speciale sunt disponibile, exclusiv prin agenţiile de turism membre ANAT, nu direct prin intermediul hotelurilor.

 

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail