La sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti  s-a desfăşurat cea de a II-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Forum  în cadrul căruia spectatorii au avut posibilitatea să vizioneze nu mai puţin de 14 reprezentaţii.

 

Pe scena Teatrului TABU Lejere Live au urcat, vineri, şi actorii amatori ai Asociaţiei Ecou care au prezentat piesa „ Nu puteţi voi urî cât putem noi iubi!” .Vorbindu-ne despre această nouă participare, producătorul spectacolului, Mădălin Guruianu, ne-a spus: „ Un spectacol-dezbatere de două  ore, plus încă aproape o oră de discuții libere pe diverse teme de actualitate din zona noastră, au fost ingredientele celei de-a zecea reprezentații a Trupei de Teatru a Asociației de Tineret ECOU, cu spectacolul „ Nu puteţi voi urî cât putem noi iubi”.  Spectacolul a suscitat puternic interesul publicului și am promis că revenim în toamnă cu o suită de spectacole în liceele bucureștene. Inițiativa lăudabilă aparține Asociației Art Fusion, producătoarea singurului festival național de teatru-forum.  Ca la fiecare reprezentație, soluțiile alese de public au fost ingenioase și au reușit să producă schimbarea finalului dramatic al piesei, ”spectactorii” implicându-se activ pe parcursul dezbaterilor. Trupa de elevi din Sfântu Gheorghe va lua vacanță acum, dar din toamnă vom începe în forță un turneu național, în plan afându-se, până acum, Brașov, Cluj, Iași, Târgu Mureș, București”.

Nouă nu ne  rămâne decât să le urăm tinerilor „ actori” să aibă parte de o vacanţă frumoasă şi de noi succese, în viitorul sezon.

 

M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail