Începând de ieri, pasagerii pot beneficia de o reducere de 25%, 18% sau 10% la cumpărarea în avans a biletelor de tren.

 

Potrivit unui comunicat de presă emis ieri de CFR Călători, cumpărând  biletul înainte cu 21 – 30 zile, faţă de data efectuării călătoriei, pasagerii beneficiază de o reducere de 25 %; cumpărând biletul cu 11 – 20 de zile înainte de data efectuării călătoriei,  reducerea este 18 %, iar cumpărând biletul cu 6 – 10 zile înainte de  efectuarea călătoriei,  reducerea este 10 %.

Conform comunicatului, procentul de reducere se acordă pentru biletul cu preţ întreg şi pentru biletul de copil, şi se aplică  la preţul biletului de călătorie şi la suplimentul de tren, în funcţie de perioada de anticipaţie a procurării biletului. Tariful de rezervare a locului şi tariful de supliment de pat/cuşetă se achită integral.

De asemenea, se precizează că prin serviciul Cumpără Bilete CFR online, la această reducere de 10% -25% oferită la cumpărarea cu anticipaţie, se mai adaugă şi un discount de 5%.

”În plus, avantajul celor care folosesc această aplicaţie, este că nu au nevoie decât de o conexiune la internet, fără să fie necesară printarea biletului (identificarea în tren are loc pe baza unui act de identitate, a ID-ului de bilet primit în varianta electonică pe e-mail). Înainte de călătorie, CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, se arată în comunicat.

A.A.C:

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail