Miercuri după amiază, Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a fost sesizat de către medicul de gardă din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Sf. Gheorghe, despre faptul că o persoană s-a prezentat la unitatea sus menţionată, având vătămari corporale cauzate în urma unui accident rutier.

În urma celor sesizate, agenţi din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Sf. Gheorghe au efectuat verificări, ocazie cu care au stabilit faptul că în cursul aceleiaşi zile, numitul V. A. în timp ce conducea un autovehicul pe str. Korosi Csoma Sandor, din direcţia str. Martinovics, ajungând la intersecţia cu str. Kossuth Lajos nu a respectat semnificaţia indicatorului „OPRIRE”, a pătruns în intersecţie fără să se asigure, virând spre stânga, neacordând prioritate de trecere unui alt autovehicul care circula regulamentar.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a pasagerului din autovehiculul care circula regulamentar.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative,  după care li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail