După fructuoasa deplasare cu cele două spectacole la Sighișoara, orașul natal al regizorului spectacolului, Nelu Roman, cei 10 membri actuali ai Trupei de Teatru „Ecou” se pregătesc de o nouă deplasare la Pucioasa şi Târgovişte,  unde vor susţine două  spectacole  pentru adolescenți.

Mădălin Guruianu a menţionat că, de data aceasta,  tinerii liceeni dâmbovițeni  ai  Liceului  Tehnologic și ai Colegiului  „Nicolae Titulescu” vor fi expuși la mesajele de normalitate, bună înțelegere și implicare, transmise de cei 10 tineri protagoniști ai spectacolului „Nu puteti voi urî cât putem noi iubi”.

„Ne bucurăm de reușita demersului nostru inițiat acum doar două  luni,  la Sfântu Gheorghe,  și suntem bucuroși de reacțiile extrem de pozitive ale spectatorilor după încheierea orelor de dezbateri, majoritatea dintre ei fiind puși, pentru prima oară, în situația de a fi spectactori, de a modifica scenariul și implicit deznodământul unei piese”, a declarat producătorul spectacolului, Mădălin Guruianu, care se arată încrezător că spectacolul va avea viață lungă și că se va mai juca atât în Sfântu Gheorghe, cât și în alte orașe din țară. Potrivit acestuia, deplasarea din această săptămână beneficiază de sprijinul logistic al Asociaţiei  „Artaltfel” Târgoviște, președinte doamna Gabriela Țopa, dar și al Centrului Cultural și al Primăriei Pucioasa.

Cu ocazia acestei deplasări, tinerii din Sfântu Gheorghe vor vizita Muzeul  „Henri Coandă” și  Muzeul de Etnografie precum şi Complexul Muzeal Național „Curtea  Domnească”  din Târgoviște. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail