La sfârşitul săptămânii trecute, sâmbătă, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Barcani au fost sesizaţi telefonic, prin Serviciul 112, cu privire la faptul că, într-o grădină din sat, doi bărbaţi sunt bătuţi de mai multe persoane.

Poliţiştii care s-au deplasat la locul indicat au constatat  că patru tineri – N.V.F. în vârstă de 26 ani, N.R.M. în vârstă de 24 ani, M.G. în vârstă de 19 ani şi B.P. în vârstă de 25 ani, localnici, i-au agresat pe D.V. în vârstă de 52 ani şi D.D. în vârstă de 23 ani, lovindu-i cu bucăţi de lemn rupte dintr-un  gard.

În urma loviturilor primite, D.V. a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul  Întorsura Buzăului şi, ulterior, la Spitalul Judeţean Braşov, fiind diagnosticat cu politraumatisme externe produse prin agresiune, antebraţ stâng fracturat şi plăgi la degetele 2 şi 3 ale mâinii stângi.

În cauză se efectuează cercetări cu autorii în stare de libertate, urmând a se stabili încadrarea juridică în funcţie de zilele de îngrijiri medicale de care va avea nevoie consăteanul lor. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail