În timp ce se deplasa din direcţia Reci către Sfântu Gheorghe, cu un moped, în cursul după-amiezii de ieri, conducătorui auto care circula fără a  avea cască de protectie şi cu mopedul care nu avea montată plăcuţă cu număr de înmatriculare sau înregistrare, i s-a făcut semn regulamentar de oprire, de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier.

Însă, simţindu-se „cu musca pe căciulă” acesta a refuzat să oprească şi şi-a continuat drumul pentru ca, apoi,  să îşi abandoneze  mopedul lângă Ferma Agricolă Angheluş.

În urma verificărilor efectuate împreună cu poliţiştii din cadrul Compartimentului Furturi Auto din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, s-a stabilit că mopedul nu este înmatriculat şi nici înregistrat. În timpul cercetărilor, la faţa locului s-a prezentat M.M.S., de 20 ani, domiciliat în comuna Reci, care a declarat că a condus mopedul fără a poseda permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că M.M.S. era şi băut, aparatul indicând 0,22 mg./l alcool pur în aerul expirat.

Cu atâtea încălcări ale legislaţiei rutiere, tânărului de 20 de ani i-a fost întocmit dosar  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de  legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail