În noaptea de miercuri spre joi, săptămâna trecute, C. Igor, conducător auto din Republica Moldova, a rămas fără cantitatea de 300 litri de motorină care i-a fost sustrasă din rezervoarele unui autotractor, în timp ce  staţiona pe marginea D.N. 11, pe raza localităţii Breţcu.

Însă, cei care au crezut că au dat lovitura nu s-au putut bucura de “pradă”, deoarece, în urma anchetei efectuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Breţcu, în colaborare cu lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Tg. Secuiesc, hoţii au fost prinşi.

Autorii furtului – Ţ. Ion, în vârstă de 22 ani, B. Ion, în vârstă de 26 ani, şi F. Sorin, în vârstă de 32 ani, toţi din comuna Oituz, judeţul Bacău – au trans­portat motorina cu o autoutilitară înmatriculată în judeţul Bacău. Întreaga cantitate de combustibil a fost recuperată şi a fost predată conducătorului auto din Republica Moldova.

Cercetările sunt continuate cu autorii în stare de libertate, sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (M.D.C.)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail