Duminică seara, poliţiştii din Întorsura Buzăului au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe drumul comunal din satul Floroaia s-a produs o tamponare în urma căreia a rezultat avarierea a două autoturisme, precum şi distrugerea unui gard.

Poliţiştii care s-au  deplasat la faţa locului au stabilit că numitul C. Cătălin-Gheorghe, în timp ce conducea un autoturism a derapat, drumul fiind acoperit cu zăpadă, şi a intrat în gardul unui imobil, după care a fost lovit din spate de un alt autoturism condus de B. Dan. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilo-test, iar în urma testării, în cazul numitului  C. Cătălin-Gheorghe rezultatul a fost de 0,95 mg/l în aerul expirat.

Acestuia i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În seara aceleiaşi zile, poliţiştii din Baraolt au oprit în trafic pentru control, pe strada Kossuth Lajos, un autoturism. În urma legitimării conducătorului auto s-a stabilit că acesta se numeşte B. Levente şi are vârsta de 24 ani. Deoarece acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul orăşenesc Baraolt unde au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

(IPJ Covasna)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail