Primarul Antal Arpad a declarat ieri că nu apreciează gestul venit din partea Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT) de a-l susţine şi de a-i promova imaginea, în cadrul actualei campanii electorale în care candidează din partea UDMR pentru funcţia de primar al municipiului Sfântu Gheorghe.

În opinia edilului, astfel de acţiuni de promovare a imaginii unei formaţiuni sau personalităţi politice nu au cum să influenţeaze rezultatul alegerilor. Antal Arpad a menţionat faptul că, reprezentanţii UDMR-ului nu au cerut celor de la PPMT să-i promoveze, în vreun fel.

Aducând în discuţie modul de desfăşurare a campaniei electorale pentru alegerile locale, în municipiul Sfântu Gheorghe, primarul  a ţinut  să precizeze că, deocamdată,  este o campanie relativ decentă ca afişare, motiv pentru care nu poate decât să-şi manifeste mulţumirea cu privire la acest lucru.

Antal Arpad consideră că partidele politice precum şi candidaţii înscrişi în campania electorală trebuie să respecte aceleaşi reguli privind afişajul electoral, care este permis doar în locurile special amenajate, pe domeniul public, iar pe domeniul privat doar cu acordul proprietarilor.

Anna-Maria Chiţu

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail