3 Comentarii

 1. 1

  joni

  Cladirea a fost construita pentru sediul BNR si nu pentru BOR cu truda localnicilor si o buna parte a banilor locali. Unde a fost bor atunci? Ce a facut el pentru asta?Nimic.Prea mult le place expansiunea si deja e o fobie care este total in dezacord cu cea ce ar trebui sa reprezinte. E indicat sa se comporte ca o biserica. In opinia multor cetateni bor nu mai este ce a fost si e mare rusine.

  Reply
 2. 2

  Istvan

  “Episcopia Ortodoxă a Covasnei şi Harghitei a câştigat în instanţă dreptul de folosinţă asupra fostului imobil al Băncii Naţionale Române (BNR), drept conferit de Guvernul României în anul 2004, obţinând în urmă cu doi ani o sentinţă definitivă şi irevocabilă la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie după ce s-a judecat cu Consiliul Judeţean.”
  Iti este destul de clar sovinule, sau trebuie sa-ti traduca un avocat ?

  Reply
 3. 3

  KELEMEN JENO

  Rezolvarea consta in actionarea Statului Roman in instanta la Curtea Europeana de Justitie. Justitia Romana a dat multe hotarari deliberate in contradictie cu Curtea Europeana, poate fortata de imprejurari sau coruptie. Eu as pune pe acei judecatori sa plateasca toate cheltuielile de judecata, care au dat hotarari deliberate si care ulterior s-au dovedit ilegale la Curtea Europeana de Justitie, si nu Statul Roman sa le plateasca incompetenta acestora din banii nostri.

  Reply

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate Mesagerul de Covasna