Viața în doi, după o perioadă de timp, poate să devină monotonă, iar astfel, vor începe să apară și discuții în contradictoriu sau chiar certuri nedorite. Toate aceste lucruri pot fi rezultatul unei vieți sexuale care nu mai este la fel de activă ca la început sau dorința nu mai este la fel de puternică din partea celor doi parteneri.

 

În cazul în care îți dorești să ai parte de momente intime cât mai intense alături de iubitul sau iubita ta, acest articol este pregătit special să te ajute cu câteva idei prin care poți să te bucuri din plin din nou de relațiile sexuale.

 

Iată ce poți aduce nou în dormitor pentru a da un refresh relațiilor sexuale din cuplu

 

Există numeroase studii care arată că sexul într-o relație este mai mult decât important și că relațiile de durată au ca secret partidele cât mai intense. Tocmai datorită acestui lucru, trebuie să aduci mereu lucruri noi în dormitor și să îți surprinzi plăcut partenerul sau partenera cu cât mai multe idei interesante.

 

  • Jucării sexuale – Dacă alegi să folosești astfel de obiecte, trebuie să știi că plăcerea va fi mult mai intensă, deoarece, prin intermediul acestora, se pot materializa numeroase fantezii. Utilizându-le, vei fi mult mai tentat să încerci noi poziții sexuale, necunoscute până acum sau care erau doar la rangul de vis, tocmai datorită faptului că o să fii mult mai îndrăzneț. În momentul în care ai decis să scoți din sertar jucăriile sexuale, atmosfera va fi cu totul diferită, iar acest lucru va fi simțit de ambii parteneri ai actului sexual. Dacă nu știi ce să alegi, poți încerca prima dată un vibrator. Mai multe detali poți să vezi aici, însă ține cont de nevoile și dorințele ambilor din cuplu.

 

  • Lenjeria intimă – Acest accesoriu poate fi mai important decât crezi. În cazul doamnelor și domnișoarelor, acestea pot utiliza lenjerie intimă cât mai sexy și mai provocatoare, iar acest lucru, cu siguranța, va stârni plăceri din partea domnilor. Deci, dacă vrei să îl cucerești, încearcă să îți alegi o lenjerie care să te facă senzuală.

 

  • Discutați despre nevoile fiecăruia – Discuțiile deschise în cuplu sunt esențiale. În ceea ce privește relațiile sexuale, totul trebuie să fie adecvat pentru ambii parteneri. Deci, dacă ceva merge prost, trebuie să comunicați și să găsiți o cale de mijloc. Înainte de a încerca ceva nou în pat, puteți vorbi să vedeți dacă se potrivește pentru amândoi, de exemplu, o discuție deschisă despre ce își dorește fiecare să încerce, despre orgasm sau despre fantezii. O relație deschisă este perfectă!

 

Așadar, acum că ai aflat câteva detalii despre ce poți face dacă vrei un refresh al relațiilor intime, ține cont de cele amintite în acest articol și nu ezita să le încerci. Dacă vrei idei noi pe care să le pui în practică în dormitor, poți căuta filme pentru adulți și, de ce nu, puteți viziona unele chiar împreună. Acest lucru este considerat sexy de multe cupluri și nu mai este deloc un subiect tabu pentru cei mai nonconformiști.

 

Sursa foto: shutterstock.com

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail