Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihai  Viteazul” al județului Covasna au intervenit, la sfârsitul săptămânii trecute, la trei misiuni de stingere a încendiilor.

Potrivit reprezentantei Compartimentul  Informare şi  Relaţii  publice din cadrul ISU Covasna, Sg.maj. Mirela-Roxana Timaru, vineri,  13 decembrie, Detașamentul de Pompieri Sf.Gheorghe a intervenit în localitatea Zagon pentru stingerea unui incendiu produs la bucătăria unei locuinţe. Au ars deşeuri textile, un geam termopan, uşa de la intrare cât şi unele materiale aflate în apropiere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost alimentarea defectuoasă cu combustibil a sistemelor de încălzire.

În cursul zilei de sâmbătă,  14 decembrie,  Detașamentul de Pompieri Sf.Gheorghe a intervenit în localitatea Boroşneul Mare pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată,  aflată pe un teren privat. Au ars aproximativ 2 ha de vegetaţie uscată, uscate. Cauza probabilă o reprezintă utilizarea focul deschis în spațiu deschis.  În aceeași zi,  pompierii din  Sf.Gheorghe au intervenit în localitatea Sf.Gheorghe pentru stingerea unui incendiu produs la bucătăria unei apartament situat la etajul unu al unui bloc de locuinţe. Au ars diferite materiale şi deşeuri, iar Cauza probabilă a incendiului o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

M.D.C.                                  

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail