Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură reamintește fermierilor că 7 iunie 2024 este ultima zi în care pot depune cererile de plată pentru accesarea intervențiilor aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic, precum și a schemelor de sprijin compensatoriu de mediu și climă în Campania 2024.

Într-un comunicat de presă al Serviciului Relații cu Publicul și Comunicare se precizează că față de anii precedenți, depunerea nu va fi prelungită cu o perioadă în care fermierii să poată înregistra cererile cu aplicarea de penalități.

„În situația în care cererea de plată este depusă ulterior datei limită de 7 iunie 2024, aceasta este considerată inadmisibilă.
Cererile de plată se depun electronic, prin accesarea aplicației IPA-Online. Fermierii pot veni la centrele locale/județene ale APIA pentru semnarea cererilor sau pot semna cererile folosind semnătura electronică, cu anunțarea în prealabil (prin mesaj telefonic sau prin e-mail) a funcționarului desemnat cu gestionarea cererii.
Este foarte important ca fermierii să verifice cu deosebită atenție informațiile înscrise și documentația depusă, înainte de închiderea Cererii de plată pentru Campania 2024”, arată sursa citată.

În spiritul bunei colaborări, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură face apel către toți fermierii care nu au depus încă cererea de plată să se mobilizeze și să-și depună cererea până la data de 7 iunie 2024, pentru a beneficia de finanțarea cuvenită.

APIA asigură toți fermierii de sprijin, implicare și atașament!

M.D.C.

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail