Asociația Fitness Tribe din Sfântu Gheorghe anunță că  un număr de de 30 de echipe, totalizând 180 de participanți, s-au înscris pentru „Marea Provocare de Mișcare”.

Într-un comunicat de presă transmis către Mesagerul de Covasna semenționează că evenimentul va începe sâmbătă, 1 iunie, de la ora 18:00, pentru echipele care s-au înscris la proba de 24 de ore. Pentru cei înscriși la proba de 12 ore, startul va fi duminică, 2 iunie, la ora 6:00. Cei care doresc să participe la cea mai populară probă, cea de 6 ore, sunt invitați să ia startul duminică, 2 iunie, de la ora 12:00.

„În pregătirea pentru marele eveniment, vom organiza o serie de întâlniri deschise publicului, menite să inspire și să informeze participanții și iubitorii de mișcare.

Prima întâlnire va avea loc vineri, 24 mai, de la ora 18:00, în Amfiteatrul Universității Babeș Bolyai din Sfântu Gheorghe, unde Daniel Santa, organizatorul Brașov Running Festival, va susține prelegerea „Nu uita să-ți legi șireturile”. În cadrul acesteia, Daniel va vorbi despre importanța detaliilor care pot face diferența în alergare.

Pe 28 mai, de la ora 18:30, doritorii sunt invitați la „Bucătăria cu cereale”, o prezentare susținută de chef-ul Kovács Gábor Áron și nutriționista Bicsok Éva, care va avea loc la Restaurantul Castel. Aceștia vor discuta despre alimentația sănătoasă, esențială pentru sportivi. La acest eveniment locurile sunt limitate și condiționat de înscriere prealabilă. 

Joi, 30 mai, de la ora 18:00, psihologul, hipnoterapeutul și specialistul în sănătate mintală Miklós Csongor va prezenta „Viața înainte și după linia de finiș” la Bertis Pub. În această prezentare, invitatul va aborda impactul mental și emoțional al competițiilor sportive.

Seria de întâlniri se va încheia pe 7 iunie, de la ora 18:00, în Amfiteatrul Universității Babeș Bolyai din Sfântu Gheorghe, cu evenimentul „Povestea unui mountainbiker”. Multiplul campion la mountainbike, Ede Molnár, își va împărtăși experiențele și poveștile din cariera sa de succes.

Vă așteptăm cu drag să participați la aceste evenimente și să susțineți concurenții pe parcursul Provocării de Mișcare. Este o ocazie perfectă de a sărbători sănătatea, mișcarea și spiritul comunitar”, au transmis reprezentanții echipei Fitness Tribe.

M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail