La sfârșitul săptămânii recent încheiate, cei mai mici practicanți ai judo-ului de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe au participat la „Cupa STÂNCA ȘOIMILOR”, ediția a 34-a,  destinată categoriilor de copii mici, începători, organizată de Asociația Județeană de Judo Harghita împreună cu Primăria Stațiuni Tușnad Bai și Sport Club Miercurea Ciuc, sub egida Federației Române de Judo.

La această competiție care s-a desfășurat sâmbătă, 18 decembrie, în stațiunea Băile Tușnad, jud. Harghita, la care au participat în jur de 400 sportivi din întreaga țară, CSM Sfântu Gheorghe a participat cu 9 sportivi începători pregătiți de antrenorii de judo și arte marțiale Cristina și Petru Oltean. Rezultatele  obținute de micii judocani covăsneni sunt foarte bune, după cum urmează: locul I, medaliați cu aur, sportivii Fățan Claudiu U7 -18 kg, Hadjipanayotou Eirini U9 -32 kg, Fățan Nadia U7 -26 kg; locul doi, medaliați cu argint, sportivii Manea Daniel U7 -18 kg, Băiculescu Maria U11 -36 kg, Bărănceanu Radu U11 -50 kg; locul III, medaliați cu bronz, următorii sportivi: Rădeanu Flavius U7 -22kg, Dancs David U11 – 34 kg, Ene David U9 -34 kg.

În comunicatul transmis către redacția Mesagerul de Covasna, antrenorii Cristina și Petru Oltean menționează: „După această ultimă competiție a micilor judocani, respectiv după gala sportivă a județului și gala sportivă a Clubului CSM Sfântu Gheorghe desfășurată pe data de 16.12.2021, unde toți sportivii secției de judo și arte marțiale performanță, cu activitate competițională susținută și rezultate naționale și internaționale remarcabile au fost premiați cu bani conform legii în vigoare (valoarea totală a premierilor bănești la cele două secții fiind în jur de 40.000 mii lei) și echipamente sportive, iar la copiii care au participat în competiție din grupele de începători și preselecție  a venit „Moșul” cu cadouri substanțiale, cele două secții- secția judo și secția arte marțiale a CSM Sfântu Gheorghe intră în vacanță până pe data de 03.01.2022.

Sportivii care doresc să facă performanță la cele două ramuri sportive Judo și Arte Marțiale,  să beneficieze de premieri în bani, contracte de activitate sportivă pentru sportivii de valoare remunerați lunar (plătiți lunar) și echipamente, echipamente sportive de pregătire performate, gratuitate la sala de antrenament cu toate dotările privind practicarea sportului de performantă și înaltă performată (menționăm că sportivii de performantă, la noi au drepturi si pot beneficia de anumite facilități și premieri bănești, dar au și obligații și îndatoriri pentru a beneficia de aceste drepturi și premieri),  ne pot găsi după data de 03 ianuarie 2022 la Sala Sporturilor Szabo Kati Sf. Gheorghe, str. Stadionului nr.12 sau la Școala Generală Nicolae Colan din Sf. Gheorghe str. Lalelei nr. 10, zilnic de luni până vineri, între orele 18:00 – 20:00

Mulțumim pe această cale tuturor acelora care ne-au sprijinit în obținerea acestor rezultate frumoase, în mod special domnului director George Carcadia pentru susținere, încredere și premiere a tuturor rezultatelor obținute de acești minunați sportivi, domnului director Bodor Lorand și domnului administrator Kalman Csaky pentru condițiile de pregătire oferite, angajaților CSM Sfântu Gheorghe și Sport Rekreativ și nu în ultimul rând mass-media fără de care rezultatele noastre nu cred că ar fi fost aceleași. Vă dorim sărbători fericite, La Mulți Ani și anul care vine 2022 să ne ofere numai bucurii.”

M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail