Sportivii Clubului Show Time din Sf. Gheorghe au  participat la Cupa Ronin de Ju-Jitsu, competiție organizată de Clubul Ronin Training Academy,  în perioada 18-19 mai a.c., în municipiul Târgu Mureș, la care au participat un număr de 263 sportivi de la 16 cluburi din România. 

Vicepresedintele ACS Show Time, Cristian Schiopu, ne-a comunicat că cei 16 de sportivi ai clubului au obținut rezultate remarcabile care s-a concretizat în 10 medalii de aur, 6 medalii de argint și 5 de bronz.

„Succesul nostru este planificat, atât de către tehnicienii clubului cât și de către sportivii ce au participat în competiție. Am verificat anumite strategii de luptă, atât pe partea competițională a probei Fighting cât și a celei de Ne-waza, abordare ce ne-a permis urcarea pe podiumurile de premiere. Astfel, Clubul a fost premiat cu locul 3 la proba Fighting și locul 5 la General din 16 cluburi participante” amenționat Cristian Schiopu, într-un comunicat transmis către Mesagerul de Covasna .

Cele 21 de medalii câștigate la probele Fighting și Ne-waza, de cei 16 de sportivi ai clubului  (10 medalii de aur, 6 medalii de argint și 5 de bronz), aduce o remarcabilă performanță echipei, fiind evidențiați atleții Măsar Miruna (2 medalii de aur), Cocriș Vlad Alexandru, Zamfir Bianca Mihaela, Mămăligoi Hanna Alesya, Popa Cristian Mihai, Popa Victor Gabriel, Bács Rita, Balo Bernadett Monika, Csilag Bettina Grigitta (1 medalie de aur), Crăciun Radu Nicolae (2 medalii de argint), Florea Sophia (2 medalii – argint și bronz), Bărbulescu Ianis Efrem (2 medalii de bronz), Stoian Gabriel Robert (1 medalie de bronz), Pislaru Alex, luptând foarte bine și cei mai mici competitori ai echipei, Kover Raisa Maria și Moișanu Bogdan Mihai, fiind menționați ca „cei mai tehnici sportivi”.

„Și de această dată moto-ul nostru a fost  Succesul nu este un accident ci consecința unui efort planificat” atât de echipa din Sf. Gheorghe cât și de partenerii noștri din Focșani, membrii Academiei Marinus BJJ ce luptă sub steagul ACS Show Time.

Suntem bucuroși de succes și datorită faptului că am surclasat cluburi cu tradiție, unele finanțate de stat, arătând că un club mic de provincie, poate face lucruri mari atunci când efortul colectiv și cel individual au același numitor comun – Performanța.

La această reușită, au contribuit tehnicienii Schiopu Cristian – Antrenor Senior Ju-Jitsu, Carp Silviu Ionuț – Instructor Ju-Jitsu, Marian Dobrică – Instructor BJJ, staff-ul Măsar Răzvan – Arbitru Tehnic și Florescu Nicoleta Narcisa – Arbitru Național.

„Mulțumim pentru minimul ajutor financiar acordat de Consiliul Local a Municipiului Sf. Gheorghe prin programul „Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul” în anul 2024, partener nelipsit din cadrul acțiunilor la care luăm parte, așa cum a fost și Cupa Ronin de Ju-Jitsu, precum și părinților sportivilor ce ne-au susținut necondiționat, atât la deplasare cât și în sala de concurs.

Suntem deschiși comunității din care facem parte, putându-ne întâlnii și a face antrenamente la sala Show Time Sport Club, Bd. General Grigore Bălan nr. 31 (fostul Restaurant Consic), unde grupele de copii, adolescenți și adulți, împreună cu noi îndrumătorii, așteptăm să facem cunoștință”, se mai arată în comunicat.

M.D.C.

Sursa foto: Clubul Show Time

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail