Artistele Irina Rimes, Paula Seling şi Nicole Cherry, precum şi formaţia Zdob şi Zdub se numără printre invitaţii celei de-a patra ediţii a festivalului ÎntorsuraFest, ce va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni la Întorsura Buzăului.

Vineri, pe scenă vor urca trupele participante la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară pentru copii şi tineret „Împreună, formaţii pentru viitor” iar sâmbătă, Trenul de Noapte, Hazard, Paula Seling şi Irina Rimes, urmând ca publicul să îi întâlnească duminică pe Andrei Bănuţă, Nicole Cherry, The Rock şi Zdob şi Zdub.

Primarul oraşului Întorsura Buzăului, Raul Urdă, a declarat că şi în acest an va avea loc o paradă moto coordonată de Doomstriker LEMC România, la care vor participa motociclişti din ţară, dar şi de la cluburi partenere din Europa şi Statele Unite ale Americii. Potrivit acestuia, festivalul este finanţat parţial de Ministerul Culturii.

Turiştii care vin la Întorsura Buzăului pot vizita grădina cu struţi din localitate, cascadele de la Urlătoare, rezervaţia de Zimbri de la Vama Buzăului sau păstrăvăriile din vecinătate, unde se poate campa cu corturi sau rulote, dar şi mănăstirile ortodoxe de la Valea Mare şi Sita Buzăului.

În zonă sunt şi foarte multe pensiuni care funcţionează în reţeaua gastro-local, iar cei pasionaţi de pescuit pot alege şi Balta Oprea de la Valea Mare, aflată nu departe de Întorsura Buzăului.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail