Orice parior serios stie ca sansa poate trece foarte usor pe langa tine daca nu profiti rapid de informatiile si ponturile pe care le ai la indemana. Este motivul pentru care aplicatiile mobile de pariuri online, care permit accesul instant la oferta caselor de pariuri, sunt atat de populare. Iata cateva dintre cele mai apreciate aplicatii pentru Android si iOs care iti permit sa pariezi din mers si sa nu pierzi niciodata o sansa profitabila.

Superbet: ponturi si avancronici exclusive

Aplicatia dezvoltata de Superbet pentru Android si iOS pune la dispozitie o serie de functii utile si foarte interesante. Permite utilizatorilor sa intocmeasca liste de echipe si competitii favorite, care ajuta la identificarea mai rapida a partidelor de interes, si acorda posibilitatea alegerii dintre mai multe mize predefinite, pentru a reduce timpul necesar finalizarii unui pariu.

Tot in aceasta aplicatie mai este inclusa si posibilitatea de a primi notificari despre meciurile pe are s-a pariat, astfel incat utilizatorul sa poata cunoaste mereu evolutia pariurilor plasate, si notificari despre canalele TV pe care pot fi urmarite evenimentele introduse pe bilete.

Pune la dispozitie, de asemenea, si informatii actualizate despre principalele competitii, echipe si jucatori, astfel incat jucatorii sa aiba la dispozitie suficiente date pentru a paria cat mai corect.

 

Unibet: o aplicatie identica cu platforma de desktop

Pentru jucatorii mai putin familiarizati cu tehnologia moderna, adaptarea designului si structurii functionale a site-ului de desktop la aplicatia de mobil poate fi un mare ajutor. Iata unul dintre aspectele pentru care te vei simti confortabil in aplicatie la Unibet.

Pe lista avantajelor se mai numara si posibilitatea de a realiza transferuri financiare direct din aplicatie si sectiunea de streaming live, cu pana la 30 000 de evenimente live, care poate fi accesata de utilizatorii care au balanta pozitiva in cont.

 

Betano: pariuri cu comanda vocala

Aplicatia de mobil Betano, compatibil atat cu Android, cat si cu iOS, pune la dispozitie o serie de functii unice, printre care se numara si Talk’n Bet, care permite definirea pariului cu ajutorul comenzilor vocale. Tot pe aceasta lista se mai afla:

  • optiunea de a activa notificari pentru partidele considerate de interes
  • functia de Share Pariu, prin care se poate recomanda un pariu interesant prietenilor
  • varianta Speed Bet, care permite finalizarea unui pariu in 2 secunde.

In plus, aplicatia Betano ofera posibilitatea de a personaliza pagina de pariuri Live, dupa propriile preferinte, si nu impune logarea la fiecare vizita, permitand mentinerea deschisa a contului, ceea ce economiseste timp atunci vrei sa faci rapid un pariu.

 

NetBet: aplicatie cu cash-out partial si integral

Pentru jucatorii care doresc sa poata folosi, simplu si rapid, optiunea de cash-out, cei de la NetBet integreaza aceasta functie si in aplicatia de mobil, atat in varianta integrala, cat si sub forma de cash-out partial.

Printre avantajele apreciate de pariori la aceasta aplicatie mai mentionam si trackerul live, care trimite notificari cand urmeaza sa inceapa evenimente pe care s-au plasat pariuri, precum si sectiunea de streaming live, cu aproximativ 25000 de partide transmise lunar.

 

Sporting Bet: logare si cu amprenta

De multe ori poate fi dificil sa accesezi contul de utilizator din aplicatie prin introducerea parolei. Logarea cu amprenta este urmatoarea varianta preferata, dupa optiunea de a mentine contul deschis, si este pusa la dispozitie de aplicatii precum cea de la Sporting Bet. In acest caz, ai nevoie doar de o singura atingere si esti logat.

Aplicatia mai include streaming live, pe care il poti accesa daca ai balanta pozitiva in cont, si pune la dispozitie statistici si informatii live, pentru cei care doresc sa reactioneze rapid si corect la evolutia echipei sau a jucatorului din teren.

 

Betfair: un singur cont pentru doua aplicatii

Daca in cazul oricarui alt operator pare logic sa ai acelasi cont pentru doua sau trei aplicatii (Sport, Cazinou, Poker), cand vine vorba de Betfair te-ai putea astepta ca lucrurile sa stea altfel, pentru ca vorbim despre doua sisteme diferite de pariere: in cota fixa si respectiv, in contrapartida. Pentru ca operatorul mizeaza insa mult pe functionalitate, ai si pe Betfair posibilitatea de a folosi aceleasi date de logare, indiferent de tipul de pariuri pe care il preferi.

Aplicatia pune la dispozitie si optiunea de logare cu amprenta, iar structura este destul de similara cu a site-ului de browser, pentru a fi usor de folosit chiar si de catre persoanele mai putin familiarizate cu aplicatiile mobile.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail