La începutul acestei luni, societatea de salubrizare TEGA S.A. atrăgea  atenția locuitorilor din Sfântu Gheorghe și Baraolt, prin intermediul presei locale,  să nu pună frunzele uscate  în sacii destinați colectării deșeurilor selective.

În urma acetei informări, „TEGA S.A. a primit multe sugestii privind modul de rezolvare a problemei cantității mari de frunze de sezon.”- după cum ne-au comunicat reprezentanții societății.

„Compania publică de gestionare a deșeurilor subliniază că acest tip de deșeuri este transportat în saci transparenți (dar nu în sacii distribuiți de TEGA pentru deșeurile selective).

Nu este o problemă dacă sacul este colorat. Întrucât o mare parte din deșeurile de frunze provenite de la casele particulare sunt depozitate în saci lângă punctele de colectare din jurul blocurilor, TEGA atrage atenția că acestea pot fi depozitate gratuit, în orice cantitate, la depozitul de deșeuri de pe strada Energiei.”- se precizează în comunicatul de presă transmnis către Mesagerul de Covasna.

M.D.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail