Un bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiul Sfântu Gheorghe a fost arestat preventiv pentru deţinere şi trafic de droguri, după ce poliţiştii au descoperit că deţinea aproximativ 80 de grame de cannabis.

„În data de 2 mai a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, un bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiul Sfântu Gheorghe fost depistat având asupra sa cantitatea de aproximativ 30 de grame cannabis. Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. În continuarea activităţilor realizate în cauza penală, la data de 03.05.2020, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J., Covasna, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, iar la una dintre locaţii, aparţinând bărbatului în cauză, a fost găsită cantitatea de aproximativ 50 de grame de cannabis”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, remis luni AGERPRES.

În cursul aceleiaşi zile, Tribunalul Covasna a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate de procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic şi deţinere de droguri de risc.

Oana Mălina Negrea/AGERPRES

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail