Cu ocazia Zilei Femeii, doamnele și domnișoarele interesate sunt invitate să participe gratuit la o ședință de functional fitness.

O idee de cadou inedită, pentru domnii care nu mai știu cum să își răsfețe soțiile, surorile sau mamele! Cu ocazia zilei de 8 martie, doamnele și domnișoarele din Sfântu Gheorghe sunt așteptate la Casa Armatei din strada Oltului, să participe la o oră de functional fitness, oferită gratuit. Ședința se adresează tutuor femeilor, de orice vârstă, care nu au probleme medicale grave și cărora starea de sănătate le permite să facă această formă de antrenament..

„Am zis că suntem femei și merităm măcar o oră să ne mișcăm <<pe gratis>>, să ne conducă cineva. Ulterior pot veni și bărbați, după ce trece 8 martie, pentru că de Ziua Femeii sunt invitate doar doamnele și domnișoarele să participe, pot veni în jur de 10-15 persoane. În restul timpului facem și ședințe în grup și ședințe individuale, antrenamente personale pentru cine dorește. În general țin ore de două ori pe săptămână, mai exact marți și joi și m-am gândit ca pe viitor să organizez și ședințe separate pentru copii, o dată pe săptămână. (…) Ședința de fitness din data de 8 martie nu este adresată copiilor, programul nu este adaptat pentru aceștia, în general în funcție de ce clienți am îmi adaptez exercițiile, pentru că nu toată lumea poate să le facă, sunt unele persoane care nu au făcut sport deloc, sau care au făcut cu foarte mult timp în urmă, și atunci degeaba îmi organizez programul înainte, pentru ca ulterior să trebuiască să îl schimb.” – a explicat instructoarea de fitness, Kocsis Noemi.

În cursul ședinței de fitness, persoanele lucrează cu greutatea proprie sau, opțional, cu ajutorul unor gantere, cu greutăți cuprinse între 0,5 – 2 kilograme. Doamnele și domnișoarele care vor dori să mai participe, după ședința cadou oferită cu ocazia zilei de 8 martie, trebuie să știe că o astfel de ședință fitness, individuală, costă 10 lei iar un abonament cu 8 ședințe costă 60 de lei, preț care include și un bon de nutriție de bază.

„Ora în sine constă în încălzirea de la început, exercițiile de functional fitness, care constau în combinarea a două sau mai multe exercitii și stretching-ul de la sfârșit care nu are cum să lipsească, iar exercițiile le facem împreună, eu îi coordonez, mă mai opresc să îi verific, să le execute corect, pentru că sunt mulți care de exemplu nu știu să execute corect o genuflexiune, au o poziție incorectă și atunci trebuie să mă opresc eu din activitate, pentru că practic antrenorul personal cam asta face, dacă nu, se pot accidenta la genunchi, la coloană.” – a mai explicat Kocsis Noemi.

Ședința de fitness destinată exclusiv doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia Zilei Femeii, va avea loc la Casa Armatei din strada Oltului, de la ora 20:00.

Atât doamnele interesate, cât și domnii care doresc să le facă un cadou inedit acestora, se pot înscrie la numărul de telefon: 0752 755 824, sau pot trimite un mesaj privat, accesând pagina de Facebook:  www.facebook.com/noemi.youngblood.

Ioana Ardeleanu . .

 

 

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail