Mâine, la Restaurantul Park din Sfântu Gheorghe se desfăşoară unul dintre programe speciale organizate de Primăria Sfântu Gheorghe,  în cadrul Zilelor Culturale Deschise.

Astfel, între orele 9.00-13.00, cei ce sunt interesaţi de modul în care se pregăteşte „pâinea nostră cea de toate zilele”, sunt aşteptaşi să participe, în echipe formate din 2-3 persoane. Membrii echipelor au posibilitatea să  cunoască  tot procesul tehnologic şi să coacă pâinea rumenă, în cuptorul mare din curtea restaurantului. Kovacs Istvan, patronul Restaurantului Park ne-a spus că participanţii trebuie să aducă cele trebuincioase – făină, drojdie, sare, etc. „Facem pâine pentru ca lumea, dar mai ales tinerii, să cunoască modul de preparare a pâinii. În cazul în care vremea nu ne va permite să coacem pâinea în cuptorul din curte, această activitate se va desfăşura în bucătăria localului”, a declarat Kovacs Istvan.

Reprezentanţii Biroul de Comunicare şi Imagine din cadrul Primariei Sfântu Gheorghe au precizat că cei ce doresc să ia parte la acest eveniment trebuie să se înscrie, în prealabil, deoarece acesta se poate desfăşura  doar cu prezenţa unui număr restrâns de participanţi.

Astfel, cei interesaţi să se înscrie o pot face la adresa de e-mail [email protected] sau astăzi,  între orele 9–20,  la numerele de telefon: 0267 312 000, 0754 548 142.

Maria Graur

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail