Au început înscrierile pentru cea de-a VII-a  ediţie a târgului „Gastropan 2015”, târg autohton ce expune echipamente, materii prime, soluţii, şi tehnologii de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică. La eveniment se pot înscrie şi furnizorii covăsneni de soluţii dedicate afacerilor de profil.

Aflat la cea de-a VII-a ediţie, „Gastropan” 2015 este cel mai important târg autohton ce expune echipamente, materii prime, soluţii, şi tehnologii de panificaţie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea şi alimentaţie publică, după cum se arată pe site-ul evenimentului, www.gastropan.ro. Târgul se va desfăşura în perioada 19-21 martie 2015, la Târgu Mureş.

Deşi mai sunt câteva luni bune până la desfăşurarea evenimentului, s-a anunţat deja începerea înscrierilor. Potrivit organizatorilor, rezervând din timp un stand, furnizorii de soluţii dedicate afacerilor de profil beneficiază de prioritate în alegerea poziţionării acestuia.

„Expoziţia îşi propune să prezintă cele mai importante echipamente, ingrediente, ustensile, soluţii şi tehnologii disponibile pe piaţă, de la principalii furnizori din ţară şi din străinătate. GastroPan 2015 se va desfăşura la Centrul expoziţional President, pe un spaţiu total de 7.000 mp, care va găzdui atât standuri standard cât şi spaţii expoziţionale personalizate, unde se pot organiza demonstraţii practice complexe. Expozanţii care optează pentru înscrierile timpurii beneficiază de prioritate în alegerea standurilor”, se arată pe site-ul evenimentului.

În cadrul ediţiilor precedente, au fost organizate mai multe concursuri, la care au participat bucătari, cofetari, brutari, patiseri din mai multe judeţe ale ţării.

Cei interesaţi să se înscrie ca expozanţi pot completa cererea de participare, pe site-ul evenimentului, www.gastropan.ro

Informaţii suplimentare privind înscrierea, taxa de participare şi alte detalii pot fi aflate accesând site-ul oficial al evenimentului, amintit anterior.

Organizatorii expoziţiei „Gastropan 2015” sunt: Boro Info SRL, Revista operatorilor din alimentaţie publică „Gastromedia”, Revista brutarilor, cofetarilor, patiserilor şi morarilor – „Cofetarul – brutarul”, Asociaţia specialiştilor din panificaţie şi gastronomie – „PanGastRo”.

***

Brutăria „Dioszegi” din Sfântu Gheorghe a participat la cinci dintre cele şase ediţii ale GastroPan, desfăşurate până în prezent, obţinând diverse premii. Spre exemplu, la evenimentul de anul trecut obţinut premiul I la două dintre categoriile competiţionale.

Ana Alina Costache

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail