2 Comentarii

 1. 1

  Barb Ion

  Am plecat din Covasna de doar patru zile si aproape ca doresc sa ma intorc.Multumesc din suflet intregului colectiv de la sectia Cardiologie V condus de doamna doctor Dombi ,doamnei Aghi(cred ca asa se numeste -usa 1 Electrice),doamnei de la mofete ,doamnei Gabriela de la baie,doamnelor de la vila C si nu in ultimul rand domnului Manager care pe langa alte cu aceasi bani putini a reusit sa demonstreze ca poate imbunatati meniul la cantina.Pentru toate acestea va multumesc inca o data.(Sunt un pacient cu state vechi la dumneavoastra).
  Am ramas profund deceptinat de lipsa de respect a ediluilui orasului care se chinuie sa modernizeze niste strazi de cira doi ani.Daca constructorul lucreaza cum lucreaza chiar nu se pot stropi bretelele ocolitoare-daca nu stiti pe aceste cai rutiere circula si biciclisti,carutasi si chiar si pietoni.Pentru ce percepeti taxa de 15 lei pe sejur.

  Reply
 2. 2

  Zamfir

  Domnul doctor Semmel – un om printre oameni si sa nu credeti ca e un cliseu, ca sunt cuvinte specifice limbajului de lemn, nu. Un om care se apleaca asupra suferintelor tale, iar aceasta atitudine empatica, arareori intalnita, devine balsam peste rani deschise, putere de a lupta cu boala si dorinta de a reveni.
  Tot asa intreg personalul. Ingeri pozitori.
  Pretuire si respect! Familia Zamfir

  Reply

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate Mesagerul de Covasna