Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a participat, în perioada 1-3 iunie a.c., la „Cupa Marina de Ju-Jitsu Ediția 2024” care s-a desfășurat în Sala de Sport din Techirghiol – Constanța.

La această competiție organizată sub egida Federației Române de Arte Marțiale, la toate formele de Ju-Jitsu recunoscute de Federația Internațională de Ju-Jitsu (IJJF), au participat peste 300 sportivi din întreaga țară, printre aceștia numărându-se și  2 sportivi covăsneni însoțiți de arbitrul național de Ju-Jitsu, Ovidiu Onișoru.

Potrivit conducerii CSM, aceștia au avut „o prestație remarcabil de bună”, urcând pe podiumul de premiere la toate probele la care au concurat.

Astfel, rezultatele sportivilor pregătiți de Petru Oltean, antrenor emerit de arte marțiale, sunt următoarele:  Adrian Stănciuleasa- Locul I, medaliat cu aur la categoria -69kg/U18 ani, cu patru meciuri câștigate înainte de limită, prin cnocaut tehnic, și Gabriela Mihaela Onișoru, Locul I, medaliată cu aur la categoria ei de ani -63 kg/U16 ani,  Locul II, medalie de argint la categoria -63 ani/U21 ani și Locul III, medalie de bronz la categoria -63 ani/U18 (ambele medalii obținute la categorii mai mari de ani).

Antrenorul CSM Sfântu Gheorghe, Petru Oltean, a menționat că deplasarea și toate cheltuielile de participare la această competiție au fot suportate de părinți, din fonduri proprii.

Mulțumim pe această cale tuturor acelora care au contribuit la pregătirea, participarea și susținerea financiară a acestor sportivi de valoare, în drumul lor sper marea performantă”, se arată în comunicatul transmis către Mesagerul de Covasna.

Maria Crețu-Graur

Sursa foto: Petru Oltean

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail