Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna desfășoară, de aproximativ 10 ani, un proiect de suflet în diferite școli din județ, oferind la final de an școlar premii simbolice absolvenților cu cele mai bune rezultate școlare.
 
Potrivit purtătoarei de cuvânt a Jandarmeriei Covasna, Cristina Chirvase, jandarmii covăsneni au fost prezenți astăzi, 14 iunie, la festivitatea de premiere a elevilor de la Școala Gimnazială Romulus Cioflec” din Araci, unde au oferit premiul  elevei Negrea Carmen Corina, care a absolvit clasa a VIII-a cu rezultate bune. 
 
Întrucât își dorește să urmeze o carieră în învățământ, Carmen se pregătește pentru admiterea la un liceu cu profil pedagogic. Noi îi dorim succes la examene și să își păstreze mereu curiozitatea și pasiunea pentru studiu.
Generațiile tinere au nevoie de modele pozitive pentru a-și construi o viață împlinită. De aceea, credem că este esențial să evidențiem performanțele elevilor merituoși din comunitatea noastră pentru a-i inspira și a-i determina și pe alți tineri să le urmeze exemplul.
Felicităm toți absolvenții pentru reușitele lor și le urăm tuturor elevilor mult succes pe mai departe. Să nu încetați niciodată să învățați, să visați și să credeți în voi!”, se menționează în comunicatul de presă transmis către Mesagerul de Covasna.
 
M.D.C.
Sursa foto: Jandarmeria Covasna

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail