Asociația Cultural-Creștină „Justinian Teculescu” și Trupa de Teatru MINICINIS din orașul Covasna va aduce în fața publicului, în premieră, piesa MICUL PRINȚ, adaptare după Antoine de Saint-Exupéry.

Evenimentul cultural  coordonat de actorii Bogdan Fanariu și Vadim Rusu va avea loc vineri, 22 iunie a.c., ora 18.00, la Centrul Cultural Covasna, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria și Consiliul Local Covasna.

MICUL PRINȚ este o poveste atemporală care vorbește atât la copii, cât și la adulți, amintindu-ne de importanța păstrării unui spirit tânăr, a imaginației și a sensibilității față de frumusețile invizibile ale lumii. Prin ochii Micului Prinț, suntem îndemnați să vedem dincolo de superficial și să apreciem esențialul – dragostea, prietenia, frumusețea și adevărul – care adesea sunt ascunse ochiului uman. Temele principale ale Micului Prinț sunt: Inocența copilăriei; Explorarea sensului vieții și a valorilor autentice; Responsabilitatea față de ceilalți; Explorarea valorilor esențiale – iubirea, prietenia, responsabilitatea, frumusețea și căutarea sensului existenței”, potrivit https://florinrosoga.ro/

M.C.G.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail