Creatoarea de modă Iuliana Iștoc, din localitatea Sfantu Gheorghe, este  singurul designer din  județul Covasna care a fost invitat la City Fashion Week, cu brandul personal Eve Juliett, pe 9 noiembrie a.c, la Wonderland Cluj Resort, alături de designerul Cătălin Botezatu și alți designeri renumiți.

City Fashion Week este singurul eveniment de modă din Transilvania care face parte din circuitul internațional al prezentărilor de modă din Milano, Paris, Londra şi New York.

Designerul Iuliana Iștoc, cu brandul Eve Juliett, a fost prezentă la eveniment pentru a treia oară consecutiv, fiind şi singura participantă din Sfântu Gheorghe, prilej cu care şi-a lansat  2 colecții deosebit de frumoase „The Queens Collection – Need to Feel Loved” și  „The power of love”.

Toți designerii au impresionat publicul cu colecțiile lor, cu creativitatea, profesionalismul, talentul și pasiunea pe care au depus-o alături de organizatori. Fiecare dintre designeri a venit cu ceva unic și împreună am realizat un eveniment care marchează industria de Fashion din România” ne-a spus designerul.

De data aceasta, talentata creatoare de modă s-a întrecut pe ea însăşi, punând în scenă o colecţie de rochii glamour, formată din 13 piese, rochii despre care putem afla chiar din titlul colecţiei că ne vorbesc despre royalitate, rafinament, creativitate şi bun gust.

Cea de-a doua colecție, alcătuită din 15 rochii, a fost prezentată pe podium de fiica designerului, Anisia, în vârstă de 6 ani, care și-a asumat rolul de designer și care a cucerit publicul cu multă seriozitate, atitudine. Ea a purtat o rochiță aurie stil prințesă, cu trenă, iar pe cap a avut o coroniță asortată.

Eve Juliett este un brand creat din pasiune care strălucește datorită micuței Anisia, fiica designerului Eve Juliett, cele două facând împreună o echipă foarte puternică care reșește aă aducă, din nou, mândrie locuitorilor orașului Sfăntu Gheorghe.

Brandul nostru este renumit pentru ținutele delicate, unice și diafane și este foarte apreciat de studiourile foto din țară și străinătate”, ne spune Iuliana Iștoc, inspirată fiind de cererile clientelor ei , majoritatea din străinătate. Noi avem atelierul în Zona Garii, rochițele noastre pot fi admirate de vecini și nu numai în vitrina noastă Eve Juliett, zilnic le schimbăm, ne-am acomodat acolo, iubim acest loc de vis și ne luptăm zilnic cu toate forțele să urcăm tot mai sus. Când ești antreprenor, nu mai ai timp liber, antreprenoriatul este despre rezolvarea problemelor și ele apar….mereu și mereu”, a decalarat Iuliana Iștoc.

Pasionată dintotdeauna de tot ce a însemnat fashion, aceasta  a păşit în lumea modei încrezătoare în propriile forţe şi în împlinirea visului ei, acela de a avea propriul atelier de creație vestimentară. Aşadar, în loc să lase problemele s-o descurajeze, în 2021, în ciuda incertitudinii globale, şi-a deschis propriul atelier de modă la Sfântu Gheorghe numit Eve Juliett, unde şi-a investit toate economiile şi resursele creativităţii sale.

Succesul nu s-a lasat aşteptat, Eve Juliett devenind rapid o emblemă a fashion-ului pe plan local, şi-a lansat numeroase colecţii cu diferite teme, a participat la show-uri de modă şi a apărut pe coperta multor reviste de modă, având parte de interviuri, toate înglobând munca şi talentul său în care cei din jurul ei au crezut mereu şi pe care l-a încununat cu frumuseţe şi mândrie în tot ceea ce înseamnă modă, unicitate și delicatețe.

Prima Difuzare integrală a City Fashion Week va fi pe 3-4 decembrie, de la ora 22.00, la Național 24 plus.

M.C.G.

Sursa foto: https://www.facebook.com/AtelierEveJuliett/

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail