5 Comments

 1. 1

  Panoramix

  Peste 5 ani nu vom mai avea nici un copac! Nu va bucurati! E doar o afacere marca udmr!!!!!!!!!

  Reply
 2. 2

  marius marin

  se bucura verestoy atilla

  Reply
 3. 3

  Ovidiu

  In partea ardealului mai exact la Cluj dl veresztoj Attila e cunoscut ca cel care a defrisat toate padurile si le-a ras, urmeaza aceeasi cale si la covasna si Comandau si in alta parte a judetului, asta e o marca inregistrata UDMR cu care se lauda, n-au facut nimic in judet si acuma vor sa iasa la iveala cu niste locuri de munca, mai exact vor sa isi rotunjeasca conturile partidului cu niste bani negri.

  Reply
 4. 4

  george

  Stau aproape de reci. Prin fata casei mele nu trece zi sa nu numar cel putin 15 camioane cu lemn. Vai de capu nostru ce o sa se mai exploateze peste 20 de ani daca se tair in ritmul asta.? Doamne ajuta.

  Reply
 5. 5

  Marin

  Aveti voi impresia ca un astfel de investitor si-ar pune afacerea in mana politicienilor care azi sunt, maine nu mai sunt. Evident, policienii o sa spuna ca ei au facut si au dres … Toti astia de carcotiti prin comentarii abia asteptati sa depuneti un CV, sa luati un loc de munca ori sa beneficiati indirect de pe urma acestei investitii: salariile celor 650 unde se vor duce oare? nu tot in zona se vor cheltui? Furnizorii abia asteapta, transportatorii, curierii, benzinariile, spalatoriile, restaurantele, magazinele, zona IT, mentenanta si cate or mai fi. Dar multi sunt orbi si nestiutori… Sa-i fie de bine zonei ca inafara de kurtos si cartofi… vai de steaua ei.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2017 Toate drepturile rezervate Mesagerul de Covasna