Până în 11 mai (a.c.),  elevii şi profesorii care şi-au propus să protejeze mediul înconjurător şi desfăşoară diverse anumite acţiuni în acest sens, în această perioadă, se pot înscrie în campania „Top Eco Școala”, lansată de ECDL România.

Aflată la cea de-a IV-a ediție, campania „Top Eco Școala”, derulată de ECDL România urmărește susţinerea iniţiativelor pe teme ecologice organizate de unitățile școlare din învățământul preuniversitar din țară.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul www.ecdl.ro, elevii şi profesorii care desfășoară proiecte pe teme ecologice în primăvara 2014, pot înscrie acțiunile lor în campanile, prin email la adresa [email protected] , până la data de 11 mai 2014.  În vederea înscrierii, participanţii trebuie să ataşeze e-mailului următoarele informaţii: titlul proiectului ; numele şcolii ; numele echipei ; membrii echipei ; beneficiarul proiectului ; descrierea proiectului şi a activităţilor aferente acestuia (inclusiv datele de desfăşurare a activităţilor); fotografii de la desfășurarea acțiunii; date de contact (telefon/ email).

Potrivit organizatorilor, proiectele trebuie să reflecte acte de protejare a mediului înconjurător desfășurate în folosul comunității.

„ECDL România va promova evenimentele prin intermediul site-ului web www.clickpeverde.ro și pe pagina Facebook ECDL ROMÂNIA VERDE, unde, cei care vor primi cele mai multe comentarii (comment-uri) pentru ECO proiectele desfășurate vor putea fi beneficiarii unei sponsorizări. Anunțarea sponsorizării se va face în data de 20 mai 2014, prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro și a paginii Facebook ECDL ROMÂNIA VERDE”, se arată pe site-ul www.ecdl.ro.

Mai multe informații pot fi obținute prin email la adresa [email protected].

**

„Top Eco Școala” face parte din campania „Click pe verde!” lansată de ECDL ROMÂNIA în vara anului 2009. „Click pe verde! îşi propune ca fiecare individ să se responsabilizeze şi să se implice în activităţi ecologice, oferind fiecăruia posibilitatea de a manifesta o atitudine personală, responsabilă faţă de mediul în care trăieşte, dar şi să înţeleagă mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursă de informare şi comunicare în a schimba în bine mentalităţi”, se arată pe www.ecdl.ro.

A.C.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail