. . Stilul de muncă co-working (ce implică utilizarea în comun a unui spațiu de birou) se adresează oamenilor care trăiesc fără a pune bariere gândurilor! Libertatea este pe prim loc!

Spațiul de co-working  „innoHUB” din Incubatorul de Afaceri asigură posibilitatea membrilor săi de  a –și transforma ideile în realitate. innoHUB este un loc unde se stimulează inovația prin creativitate,  sunt aruncați stimuli, și depinde numai de tine dacă îi vei prinde.

În innoHUb nu sunt rețete despre succes, nu se generează afaceri și nu se dau lecții despre procedurile corecte. În schimb, sunt pornite idei, inițiative și provocări despre motivația personală, despre educație inteligentă pentru o specializare inteligentă, despre responsabilitatea socială, despre igiena mentală, despre start-upuri sănătoase.

Un cuvânt: spontaneitate!

Săptămâna trecută, pe 13 ianuarie, o zi de miercuri dintr-o săptămână obișnuită, a intrat în spațiul de co-working din Sfântu Gheorghe dl. Thomas Lämmer-Gamp, directorul Secretariatului European de Analiza Clusterelor. Echipa innoHUB a prezentat conceptul acestui spațiu, prin care se dorește pregătirea tinerilor din oraș de a realiza ceva, de a fi stăpâni pe propriul viitor, de a pune bazele unei vieți pline de succes. Și de fapt ce este succesul? Succesul este să faci ceea ce-ți place. Simplu. Dar cum identificăm ce ne place? Tinerii de azi, generația indigo, are nevoie de îndrumător, de partener, de informații, de stimuli și nu de lecții și exemple care funcționau probabil în trecut. HUB-ul este locul unde mentorii se întâlnesc cu tinerii, se nasc idei, se fac planuri și previziuni, după care, împreună, implementează pas cu pas visul. Inspirația vine câteodată de la persoane care intră din întâmplare în hub, de la persoane ca Thomas,  sau Daniel Coșniță, președintele Asociației Clusterelor din România Clustero,  sau chiar de la cel de lângă tine…

Într-un oraș atât de mic, de unde foarte mulți pleacă, există totuși oameni care vor mai mult. Vor să afle, vor informații, vor să se dezvolte, vor să facă o schimbare, vor să învețe, să cunoască, să se inspire și să dea inspirația mai departe, vor să facă parte dintr-o comunitate. Noi am creat un loc unde acești oameni pot să se întâlnească, să creeze, să se dezvolte, să schimbe, să aibă de la cine să învețe,  să cunoască realitatea prezentului, și  să facă parte din comunitatea innoHUB.

Poate nu știm exact unde vrem să ajungem, important este să fim pe drumul cel bun.

Mátyus Enikő (reprezentanta „InnoHub”)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail