• Poliţiştii de la Secţia 1 Poliţie Rurală Sf. Gheorghe, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, l-au identificat pe T. Lehel, de 23 de ani, domiciliat în municipiul Sf. Gheorghe, ca principal suspect al unui furt.

Poliţiştii îl suspectează pe bărbat că, în data de 5.09.2011, ar fi sustras  o trusă de unelte din comuna Reci.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 700 lei, a fost recuperat integral în natură şi predat părţii vătămate.

• În data de 19.09.2011, în jurul orei 16.00, poliţiştii de la Secţia 4 Poliţie Rurală Baraolt s-au sesizat din oficiu despre faptul că C. Oprea, de 55 ani, din comuna Măieruş, satul Arini, judeţul Braşov, a sustras cantitatea de 0,800 mc material lemnos, lemn lucru de esenţă molid din rampa Ocolului Silvic Tălişoara, după care l-a transportat la domiciliul său, urmând a fi folosit la construirea unei locuinţe.

Poliţiştii au procedat la confiscarea cantităţii de 0,800 mc material lemnos, lemn lucru esenţă molid şi l-au predat în custodie unui pădurar din cadrul Ocolului Silvic Tălişoara.

• Tot în data de 19.09.2011, în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 4 Rurale Baraolt s-au sesizat din oficiu despre faptul că, în perioada 01-19.09.2011, B. Daniel, de 22 de ani, şi B. Iliuţă, de 23 de ani, ambii domiciliaţi în comuna Măieruş, satul Arini, judeţul Braşov, au sustras cantitatea de 0,540 mc material lemnos, lemn lucru de esenţă molid şi cantitatea de 3 metri steri lemn de foc de esenţă mesteacăn din rampa Ocolului Silvic Tălişoara.

Din cercetări rezultă că cei doi au vândut cantităţile de material lemnos sustrase unor consăteni contra sumelor de 110 RON (molidul) şi 105 RON (mesteacănul).

Poliţiştii au procedat la confiscarea cantităţii de 0,540 mc material lemnos, lemn lucru esenţă molid şi l-au predat în custodie unui pădurar din cadrul Ocolului Silvic Tălişoara.

În toate cazurile, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

(sursa: IPJ COVASNA)

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail