Etapa a XXX-a,  ultima din acest campionat, s-a desfăşurat normal fără nici o surpriză.

Derby-ul etapei  a fost câştigat de către DORCO care s-a impus mult mai uşor decât a arătat scorul final, având o forţă superioară faţă de DACZO. PROLEV a pierdut în faţa echipei VETMAN care a jucat cu mai multă dezinvoltură, văzându-se experienţa mult mai mare a acestora. STEAUA a dominat meciul de la un capăt la altul dar, datorită situaţiei din clasament nu a mai acordat atenţie în apărare, lucru care s-a concretizat cu multe goluri pentru adversari. NARANCS a atacat dar în egală măsură s-a şi apărat, neavând încredere în resursele sale, mai ales după primele două goluri primite. Sportivii de la PARTIZAN au început prin a se apăra şi au refuzat atacul, iar după ce au fost conduşi cu 1-0 s-au aruncat în atac şi au lăsat spaţii mari în apărare, de ele profitând TEGLAS care a terminat campionatul cu o victorie. ZSOLA a câştigat meciul destul de uşor, dominându-şi adversarii la toate compartimentele. Meci frumos, fair-play de ambele părţi. Partida dintre I.G.O şi FLAMENGO a fost un meci egal, antrenant, cu faze de fotbal frumoase cu ritm bun de joc, ambele echipe meritând acest egal.

Concluzii finale

A fost un campionat în care au dominat fair-play-ul, vitalitatea, curajul şi perseverenţa fizică. Obiectivele de performanţă ale tuturor echipelor au avut o influenţă determinantă în motivaţia jucătorilor. Pentru al treilea an consecutiv DORCO a câştigat campionatul, fiind urmată de DACZO care a promovat în divizia A. NARANCS şi STEAUA au luptat până la sfârşitul stagiunii, dar rezultatele dezastruoase din tur şi-au pus amprenta în clasamentul final. ZSOLA, DIOSZEGI, VETMAN şi PROLEV au încercat să emită pretenţii, dar lipsa de omogenitate, comunicare şi încredere au făcut să se lupte la mijlocul clasamentului, chiar arbitrând formaţiile ce luptau pentru primele două locuri. Formaţiile de la jumătatea clasamentului în jos au fost echipe care au alternat meciurile bune cu cele mediocre, nereuşind să se autodepăşească, având o capacitate de efort destul de limitată, fără prea multă motivare şi concentrare pe timpul partidelor.

La festivitatea de premiere a sezonului 2010-2011 au fost premiaţi:

Cel mai bun jucător: BENDE Lajos (Vetman)

Cel mai bun portar: POLGAR Janos  (F.C.Zsola)

Golgeterii: 1.SUCIU Valentin (Dorco) – 57 goluri; 2. PAL Jozsef (I.G.O.) – 49 goluri; 3.LAZĂR Mihail (Steaua) – 45 goluri.

Antr. Ec. Lazăr Mihail

 

 

 

 

 

 


Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail