Medicii Spitalului de Urgenţă Dr. Fogolyan Kristof” din Sfântu Gheorghe au petrecut de 1 mai printr-un concurs gastronomic.

. .

Au lăsat stetoscopul, bisturiul şi celelalte instrumente specifice  meseriei şi au luat lingura de lemn, tocătorul şi ceaunul în primire, după care s-au întrecut în bucate. Concursul nu ar fi fost unul serios dacă nu ar fi existat un juriu pe măsură, astfel că bucatele pregătite cu grijă de către echipele formate  au fost jurizate de către membrii Ordinului Cavalerilor „Focului Liber” din Sfântu Gheorghe, pentru prima dată  în cei patru ani.

„Pentru al patrulea an consecutiv colectivul de muncă al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe a marcat ziua de 1 Mai într-o atmosferă familiară. Anul acesta  echipele (alcătuite pe secții, departamente) de „bucătari” au primit sarcina de a-și dovedi măiestria în prepararea sarmalelor pe câmpia Benedek. Sarcina a fost una grea fiindcă, pentru prima oară,  un adevărat juriu de specialitate a dat verdictul, bucatele fiind gustate și punctate de către membrii Ordinului Cavalerilor Focului Liber din Sfântu Gheorghe”, au scris pe pagina de socializare.

Potrivit  informaţiilor oferite, premiul I a concursului gastronomic de anul acesta a fost câştigat de echipa Árnyéklátók (Secția Radiologie și Imagistică Medicală), având ca sarcină „ de serviciu” reprezentarea Spitalului de Urgenă la Festivalul Sarmalelor din cadrul Târgului de Toamnă de la Sfântu Gheorghe. Locurile II şi III au fost ocupate de echipele Ferenc József Srl (Secția Psihiatrie) şi respectiv Bogyósok (Secția Neurologie).

M.D.

Vrei să fii notificat când apare un articol nou? Abonează-te prin e-mail